top of page
csm_Meyer-Burger_Solarmodul-Ecke-Detail_3584x2116_b67c884016.webp

Panouri Solare eficiente Meyer Burger, Noul standard:
Fabricat în Germania.
Proiectat în Elveția.

Panouri solare de înaltă putere de ultima generație,
cu o creștere de 20% a eficienței energetice pe unitate de suprafață, stabilitate 
și performanță maximă datorită coeficienților scăzuți de temperatură.

Sobre

Tehnologie inovatoare
“Win-Win-Win”.

Panouri solare cu triplu avantaj:

pentru dumneavoastră, pentru clienții dumneavoastră și pentru mediu.

Celulele Meyer Burger absorb semnificativ mai multă energie solară decât celulele convenționale și, datorită coeficientului scăzut de temperatură al modulelor noastre, asigură performanță maximă chiar și în sezoanele calde și cu mult soare.

Pentru clienții Dumnevoastră, aceasta înseamnă: până la 20% mai multă eficiență energetică pe unitate de suprafață și o eficiență energetică semnificativ mai mare în comparație cu tehnologiile standard actuale.

De peste 40 de ani, tehnologiile noastre caracterizează lumea energiei solare și garantează energie curată.

Am dezvoltat și mai mult tehnologia heterojoncție (HJT) și am făcut-o mai eficientă. Prin combinarea celulelor cu tehnologia noastră patentată SmartWire (SWCT™), umbrirea celulelor solare este redusă cu până la 30%.

Funcionalidades

Panourile noastre solare

Meyer_Burger_black_3-4.webp

Black-Eleganță

- Putere nominală 375-395 Wp

- Eficiență: 20,4-21,5%

- Design modern și elegant

- Folie "backsheet" neagră

- Panou cu 120 de semi-celule, celule n-Si monocristaline, HJT

- Célule Heterojoncție

- Dimensiuni (mm):1767x104x35

- Greutate: 19,7 kg

- 25 de ani garanție de produs și performanță

csm_Meyer_Burger_white_3-4_0a5a1964e3.webp

White-Putere maximă

- Putere nominală 380-400 Wp
- Eficiență: 20,7-21,7%
- Folie "backsheet" albă
- Panou cu 120 de semi-celule, celule monocristaline n-Si, HJT

 - Célule Heterojoncție
- Dimensiuni(mm):1767x1041x35
- Greutate: 19,7 kg
- 25 de ani garanție de produs și performanță

csm_Meyer_Burger_glass_3-4_03dd010d60.webp

Glass-Special

- Putere nominală 370-390 Wp

- Eficiență: 20,6 - 21,8%

- Partea din spate transparentă din sticlă Panou cu 120 semi-celule, celule monocristaline n-Si, HJT  

- Célule Heterojoncție

- Factor de bifacialitate de 90%

- Dimensiuni(mm):1722x1041x35

- Greutate: 24,4 kg

- 30 de ani garanție de produs și performanță

Sobre

La Meyer Burger încrederea,

Este angajamentul nostru de succes față de Dumneavoastră

Este important pentru noi să ne asigurăm că produsele noastre răspund necesităților și cerințelor dumneavoastră. De aceea, în dezvoltarea panourilor noastre premium, ascultăm instalatorii, pilonul principal al industriei noastre. Și permitem ca opiniile, dorințele și sugestiile lor să fie integrate imediat în produsele noastre.

Vă promitem calitate premium, ceea ce înseamnă mai multă performanță pentru clienții dumneavoastră. Nu întotdeauna trebuie să facem modulele noastre din ce în ce mai mari. Datorită tehnologiei noastre Heterojunction/SmartWire, modulele noastre produc până la 20% mai multă energie în aceeași suprafață ca modulele standard echivalente.

Pentru noi, Premium înseamnă și să îmbinăm tradiția cu inovația. Privim în urmă către o istorie lungă și suntem o companie cu rădăcini în Europa. De aceea, am decis să păstrăm cunoștințele noastre în locație. În facilitățile noastre din Elveția și Germania, dezvoltăm și producem nu doar module solare de ultimă generație, ci și creăm locuri de muncă bune, formăm profesioniști și contribuim la dezvoltarea economică durabilă a regiunilor.

Și "Premium" înseamnă să ne ținem de cuvânt. Să ne ținem de cuvânt în ceea ce privește produsele noastre, serviciile noastre și comportamentul nostru de încredere față de clienții și partenerii noștri. Vedeți singuri!

Modulele noastre solare

Meyer-Burger_Brand-Icon_Made-in-Germany-Designed-in-Switzerland.webp

Fabricat în Germania

Proiectat în Elveția

Producerea și dezvoltarea de celule și module solare conform celor mai înalte standarde de calitate din Germania și Elveția.

csm_Meyer-Burger_Brand-Icon_Rentability_3d1ec49a0f.webp

Rentabilitate maximă

Până la 20% mai multă eficiență energetică pe aceeași suprafață. Cel mai bun performanță chiar și în condiții de lumină slabă și temperaturi ridicate datorită tehnologiei de heterojuncție - chiar și dimineața, la amiază, la sfârșitul zilei sau în zilele înnorate.

Meyer-Burger_Brand-Icon_Longevity.webp

Absolut durabil

Stabilitate celulară peste medie, rezistență maximă, durabilitate și rezistență sporită la rupere datorită procesului de producere economizator de material și structura patentată de rețea SmartWire.

csm_Meyer-Burger_Brand-Icon_Sustainability_e757d674ad.webp

Sustenabilitate consecventă

Crearea valorii la nivel regional. Cele mai înalte standarde sociale și ecologice pe tot parcursul lanțului de aprovizionare. Utilizarea conștientă a energiei regenerabile și renunțarea la plumb, produse cu 100% energie regenerabilă.

csm_Meyer-Burger_Brand-Icon_Warranty_051af70c13.webp

Garanție de fiabilitate

Venituri sigure cu o garanție de 25 de ani pentru produs și performanță. Datorită rezistenței deosebit de bune a produsului, performanța rămâne de cel puțin 92% după 25 de ani.

csm_Meyer-Burger_Brand-Icon_Logo_8cf11db489.webp

Excepțional de estetic

Design elvețian discret, de înaltă calitate, potrivit pentru toate formele de acoperiș și arhitectură sofisticată.

csm_MeyerBurger_Keyvisual_Nachhaltigkeit_01_RGB_v01_f74b411ff5.webp

Producție sustenabilă

Dorim să facem produccerea de energie mai sustenabilă. Cu Panourile noastre solare, clienții dumneavoastră pot genera propriile surse de energie electrică fără emisii. Totul cu un produs premium fabricat conform celor mai riguroase standarde de mediu.

Deoarece în modulele noastre, renunțăm complet la plumbul toxic, al metalelor grele, utilizăm semnificativ mai puține solvente, operăm facilitățile noastre cu energie provenită din surse regenerabile și reciclăm modulele noastre abandonate cât mai mult posibil.

csm_komnac-header_eec1627532.webp

Pe drum către cel mai sustenabil panou fotovoltaic solar din lume.

Durabilitate și randamente stabile

Panourile noastre solare sunt de înaltă calitate, au o finisare perfectă și pot fi utilizate în mod flexibil. Tehnologia SWCT™ utilizată în panourile solare îmbunătățește stabilitatea și eficiența celulei și face sistemul mai puțin susceptibil la microzgârieturi, unul dintre motivele cele mai comune pentru pierderi de energie în panourile solare. În plus, placa de bază ultra-stabilă protejează celulele de umiditate și alte influențe  ambientale.

Servicii de garanție lideri pe piață

 

Clienții dumneavoastră beneficiază pe termen lung de randamente ridicate datorită unei performanțe de neegalat. Pentru toate modulele noastre, oferim un pachet de garanție de top în industrie, conform legii germane. De regulă, modulele noastre solare vin însoțite de o garanție a produsului de 25 de ani (folie de sticlă) sau 30 de ani (sticlă-sticlă).

"De asemenea, ne asigurăm că oferim performanță fiabilă și stabilă pe parcursul decadelor: după 25 de ani, puterea tuturor panourilor solare se menține la 92%. În ceea ce privește produsele noastre "sticlă-sticlă", garantăm peste 93% din performanța maximă inițială, chiar și după 30 de ani.

Calitate Made in Europe: Dezvoltare în Elveția, producție în Germania

Noi dezvoltăm celulele și panourile solare în Elveția și le producem în Germania. Acest lucru înseamnă rute de livrare rapide și, în consecință, termene de livrare scurte. Achiziționăm multe materiale de la furnizori europeni pentru producere, astfel încât suntem pregătiți să facem față întreruperilor din lanțul de aprovizionare.

În plus, serviciul nostru de asistență tehnică este întotdeauna disponibil pentru a răspunde la orice întrebări. Acest lucru vă permite să oferiți soluții rapide și ușoare clienților dumneavoastră în caz de probleme."

csm_Live-sustainable-desktop_3fed9027b9.webp

Un calcul care funcționează

Cu calculatorul nostru solar, utilizatorii Meyer Burger pot calcula rapid și ușor potențialul lor individual de economisire într-un mod simplu și fără complicații!

CONTACT 

Email trimis cu succes.

bottom of page